VIKTIG APP

Jag skulle vilka tipsa alla mina läsare om en super viktig app som jag tycker att alla bör ladda hem!

Smslivräddare är en ny app som ger dig som vanlig person möjligheten till att rädda andra människor. Så fort det larmas om ett hjärtstopp i din närhet så får du reda på det och då om du har tid och är i närheten så kan du försöka rädda den här personen med hjälp av hjärtstartare eller hjärt och lungräddning!   
Du blir larmad och i appen så visas det på en karta var personen med hjärtstopp befinner sig samt var närmsta hjärtstartare finns!

DU kan rädda liv, gör det!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>