Ursäkta min uppdatering

Ber extremt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering!

Igår tog jag ju hand om två hästar jag red min egen i dressyr och han var så jäklarns fin! Nu sitter galoppfattningarna från skritt också, kul! 

Jag tog en promenad med den andra i 20 min och den hästen är så himla mysigt! Hon älskade att ta en promenad i mörkret öronen framåt i rask takt, mysigt!

Just nu är jag påväg till min psykolog, det ska bli kul och behövligt tror jag. Känns som att det behövs efter allt drama i mitt liv.. Efter det är det skola och vi övar just nu till skolavslutningen där jg ska sjunga!

Hoppas att ni får en toppen bra dag med roliga händelser!

 Putsade stövlarna igår, behövligt? Kolla skillnaden!!!  
 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>