Länder som jag har besökt och länder som jag vill besöka 2.0

Mitt stora intresse för att resa är ganska stort och jag vill dela med mig av det med er, här kommer de ställena som jag vill besöka…

  • England (London)
  • USA (Florida Miami, Kalifornien, New York, Los Angeles)
  • Kanada (Toronto)
  • Australien (Sydney)
  • Kina (Shanghai)
  • Japan (Tokyo)
  • Italien (Rom)
  • Förenade Arabemiraten (Dubai)
  • Filippinerna
  • Polen (Oswiecim-Auschwitz)

Kina_Kinesiska_murentokyo1

Jag har aldrig varit i London men jag skulle hemskt gärna vilja åka dit och kolla på alla se värdigheter. Och jag har alltid velat åka till Japan och Kina då jag äääääälskar deras kultur! Och jag skulle hemskt gärna vilja åka till Auschwitz då jag är djupt fascinerad och tagen av händelserna där under förintelsen. Att åka dit tycker jag är en plikt (om man ha tillgång till det) att åka dit för att sörja och hedra alla judar, romer och handikappade som fick vara med om detta elände. INGEN ska få vara med om någonting liknande och jag tror att det är viktigt att man verkligen förstår händelserna och förintelsen, för att det inte ska hände igen så får vi inte bara sudda över allting utan alla människor måste bearbeta det.

auschwits-birkenaulondon

Jag har helt enkelt en crush på städers och länders kulturer, traditioner och vardagsliv. Är det inte coolt att vi alla är så olika fast vi alla är av samma art? Vi alla människor som egentligen är exakt likadana pratar olika språk och har olika traditioner. Jag tycker att det är super fascinerande!

´Har ni någon dröm resa? Varför vill ni åka dit?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>