Länder som jag har besökt och länder som jag vill besöka 1.0

Jag har rest väldigt mycket i mitt liv och jag älskar att resa. Att komma till en ny plats och försöka anpassa sig och förstå deras kultur samt vardag! Jag älskar det! Jag tänkte presentera det länder och i vilken stad jag har varit i dessa länder för er samt vart jag vill åka i framtiden!!

Jag har besökt…

 • Grekland (Rhodos & Kreta)
 • Finland (Åbo)
 • Spanien (Teneriffa & Gran Canaria)
 • Cypern (Ayia Napa)
 • Egypten (Hurghada)
 • Estland (Tallinn)
 • Frankrike (Paris)
 • Tyskland (München)
 • Danmark (Köpenhamn)
 • Thailand (Khao Lak & Bangkok)
 • Österrike (Ehrwald)
 • Mexico (Playa del Carmen)
 • Syd Afrika (Kap Verde, Boa Vista)

Och det här är ingen slags skrytskit utan jag älskar att resa och vill dela med mig om mina tankar och idéer om mitt intresse so plz no hate…..

Jag tycker bättre om att resa till coola städer och kolla på sevärdigheterna/kulturen då jag lätt blir rastlös så finner jag solsemestrar tråkiga om man bara ligger på stranden och solar. Men min mamma älskar att resa till solen och bara slappa så vi får mötas på halva vägen så får on ligga och sola medan jag kollar in kulturen hahaha!

Från Mexico de två första bilderna och Kap Verde den sista bilden

1902961_231887240332289_1063943588_n 1911889_10201816239112267_57401400_n 10389543_10202448056787314_8183292779353791083_n

Av de ställerna som jag har besökt gillar jag mest Paris och Kap Verde. Paris är lätt den finaste staden jag har varit i, utan tvekan. JAG ÄLSKAR PARIS! Om kvällarna gick vi längs kanalen och satte oss på en restaurang som verkade trevlig. När händerna i Paris inträffade kände/känner jag en djup sorg, usch är det enda ordet som kommer fram det går inte att beskriva… I Paris har jag varit två gånger, en gång med mamma och då bodde vi mitt inne i stan och andra gången bilade jag med en kompis och då bodde vi i början av Paris, båda gångerna otroligt lyckade resor! Och Kap Verde är en perfekt kombination för sådana som mig som älskar att gå på äventyr. Medan mamma låg och sola gick jag in till fiskebyn och träffade byborna, extremt trevliga människor som är mycket måna om deras turister men inte på ett jobbigt sätt som många andra städer. Vi åkte även fyrhjuling och vi åkte också och snorklade, extreeeemt fina rev! Det som var negativt med Kap Verde var att det tog 10-12h dit, ganska segt men helt okej!

Av de ställerna som jag har besökt gillar jag minst Hurghada. Egypten har stora problem med deras sätt att vara vilket dom har blivit tillsagda ex antal gånger men dom nonchalerar det bara. Människorna som bor där ser självklart en chans till att tjäna pengar på oss tursiter och dom går alldeles för långt. Utanför hotellet fanns det massor av taxi bilar, nästan alla åker direkt till en butik där man blir indragen och sedan översköljd med rent ut sagt skit varor.. Tiggare flickor i min ålder som var hemskt att se men dom nöp oss i benen och mig i armen, inte okej. Och på den militära flygplatsen i Hurghada var det värst, fy.. Ungefär 20 olika pass och väskkontroller där det var långa köer för att få passera och självklart så fanns det sätt att få gå förbi dessa kontroller, genom att betala en kille massor av pengar för att få sitta i en rullstol och åka förbi alla köer. PATETISKT! Nej jag gillade inte alls Egypten det var inte kul alls…Det enda positiva med resan var det fina vattnet och de fina reven och sedan hotellet, hotellet var ett av det finaste jag har bott på men tyvärr så överväger det inte det negativa…

Från hotellet i Hurghada, Kreta och Kap Verde

38177_1342045275790_4763842_n 456558_3757687185328_2015925971_o 1012560_10201734513509178_967153530_n

Och för att detta inlägget inte ska bli allt för långt så får ni en 2.0 snart om de länder som jag VILL besöka.

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>