New in- christmas edition

Igår så tog jag och mamma oss en sväng på stan, mitt mål var att köpa en stickad gosig tröja!

Slutade med att mamma hittade en sjukt vacker klänning som vi köpte, den är riktigt elegant och helt enkelt vacker! Kommer antagligen att ha den första gången på nyår för på julafton är den lite för fin. Vi köpte även några enkla strumpbyxor..

Stickad tröja H&M 299:- Ni hittar den HÄR

IMG_6617 IMG_6622 IMG_6623

Klänning H&M 599:- Ni hittar den i vissa H&M butiker finns tyvärr inte online..

IMG_6635 IMG_6630IMG_6636 IMG_6638

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>