Melon frukost

God morgon allesammans!

Vaknade vid 8 och bestämde mig för att åka till stallet tidigare idag så vi åker vid 9.30, idag står det dressyr med bomövning på schemat, lägger ut övningarna senare! Idag är vädret också allmänt grått och tråkigt så då kan lite ridhus lampor ljusa upp tillvaron.

Efter stallet sen ska jag åka och träffa en kompis, hon har det lite svårare just nu så då får man se till så att man är där för henne!

Jag shoppade lite smått igår, vad som köptes in kommer upp senare, vi hörs

IMG_6613 IMG_6615

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>