Asså Lucia

Lucia är ju en tradition där man går luciatåg den 13 december varje år. Och helt ärligt så hade jag glömt att det var Lucia idag. Vaknade upp och slog på tv och där stod ett vackett lucia tåg och sjöng och helt chockad kollar jag kalendern och konstaterar att det är den 13 December! Helt är ligt så tycker jag att våra traditioner här i Sverige (vet inte så mycket om utländska) är extremt tråkiga! Vi äter samma mat på julbordet, påskmiddagen och på midsommar! EXAKT likadan mat, hur tråkig kan man vara? 

Men det är väll så med traditioner I guess… 

Och btw så snöar det nu, jätte mysigt!

  
Idag har jag även köpt en julklapp till min kära mamma, en bok! Snart är det julafton!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>